• De bank was ready

    5 sep 2020
  • Zaterdagochtend stond het vlaggenschip van HKC al vroeg buiten de hekken klaar om te vertrekken naar het verre zuiden, oftewel Roermond. In de lange autorit werden verschillende scenario’s doorgenomen hoe we de punten weer mee naar Utrecht terug zouden nemen. Zou het een spannende wedstrijd worden? Kris en Daniël hadden wel zin in een spannend potje, Wencke wilde liever een makkelijke overwinning.

    Uiteindelijk kregen enigszins onverwacht Kris en Daniël hun zin. Het team uit Roermond was Ready en als koeien zo blij. Ze gingen vol vuur de strijd aan. HKC was echter de coronaslaap nog niet uit en stond snel 7-1 achter. Andreas schudde in de time-out het team wakker en dat zorgde voor een ommekeer. Lienke en Esther namen het team op sleeptouw en zorgden ervoor dat de achterstand steeds kleiner werd. Met een stand van 10-7 werd er gerust.

    In de rust zei Andreas: ‘Kom op! Het vuur van de laatste tien minuten wil ik aanhouden in de tweede helft! Het vuur dat ik heb aangestoken mogen jullie absoluut niet blussen!’ Na deze sublieme peptalk hadden we allemaal weer peper in onze reet. Het gaatje in de korf werd weer goed gevonden. Na een flitsende tweede start gingen we erop en eroverheen. We lieten ze nog even ruiken aan de overwinning maar die was toch in handen van de Utrechters, mede door een tactisch goed gekozen wissel door assistent D. Velthuis en Andreas. Vol vreugde begonnen we aan lange terugweg met natuurlijk een tussenstop bij de McDonalds. Daar sloten we deze fantastische dag af en voelde we ons zo sterk als Mega Mindy.
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide