• Steun HKC via de Rabo ClubSupport!

  5 okt 2020
 • Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. De RaboBank erkent dat en biedt met Rabo ClubSupport kennis, een netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.

  Help jij HKC haar doelen te behalen?
  Leden en fans van HKC die lid zijn van de Rabobank kunnen onze vereniging een extra duwtje in de rug geven. Als lid van de Rabobank bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard! Goed voor de club en geweldig voor de buurt.

  Ons doel
  Wij willen graag een aantal verrijdbare dug-outs zodat ook bij minder goed weer onze staf en reserves droog de wedstrijden kunnen volgen.

  Wie kunnen er stemmen?
  Om te kunnen stemmen moet je een betaalrekening hebben én lid zijn bij dezelfde Rabobankvestiging als HKC: Utrecht en Omstreken. Lid worden is gratis. Je hoeft niet per se lid te zijn van HKC, dus ook familie, vrienden en kennissen die lid zijn van Rabobank Utrecht en Omstreken kunnen hun stem uitbrengen op HKC.

  Hoe kan je stemmen?

  Wanneer kan je stemmen?
  Vanaf 5 t/m 25 oktober 2020.

  Aarzel niet en breng vanaf 5 oktober direct je stem uit op korfbalvereniging HKC en help onze doelen te realiseren! Zorg ervoor dat familie, vrienden, kennissen die lid zijn van Rabobank Utrecht en Omstreken hetzelfde doen.

  Alvast bedankt!

  Bestuur HKC

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide